Beleidsplan


Beleidsplan Stichting Bevrijdingsconcert Winterswijk


|Naam

Stichting Bevrijdingsconcert Winterswijk

|Fiscaal nummer

8592.64.543

|Contactgegevens

Stichting Bevrijdingsconcert Winterswijk
p/a Burg. van Nispenstraat 8
7103 WJ Winterswijk
info@bevrijdingsconcertwinterswijk.nl

|Samenstelling bestuur

Voorzitter: Dhr. D.(Danny) Oonk
Penningmeester: Dhr. G.H. (Gerrit) te Selle
Secretaris: Mevr. M. (Marije) te Selle-Korten


|Beleidsplan

De Stichting Bevrijdingsconcert Winterswijk is opgericht met het doel het organiseren van activiteiten op of rond 5 mei waarin het vieren van de vrijheid centraal staat. Deze activiteiten zijn vrij toegankelijk voor publiek. Stichting Bevrijdingsconcert Winterswijk zoekt zowel bij de organisatie als de deelnemers nadrukkelijk de samenwerking tussen Nederland en Duitsland. Hiermee hoopt de stichting bezoekers uit zowel Nederland als Duitsland te trekken, immers: Vrijheid vier je samen!

Tijdens het geplande evenement in 2019 worden verschillende optredens gegeven door onder andere een Euregionaal Jeugdorkest, verschillende koren uit Nederland en Duitsland, bands, dj`s en een optreden van initatiefnemer Muziekvereniging Excelsior.

|Beloningsbeleid

De functies van de bestuursleden zijn onbezoldigd. De stichting Bevrijdingsconcert Winterswijk heeft geen betaalde krachten in dienst, alle werkzaamheden worden verricht op vrijwillige basis.

|Doelstelling (statutair)

Het (doel) organiseren van evenementen, meer in het bijzonder het organiseren van een bevrijdingsevenement op of omstreeks 5 mei.
IBEVRIJDINGSCONCERT WINTERSWIJK

Stichting Bevrijdingsconcert Winterswijk heeft ten doel het (doen) organiseren van evenementen, met in het bijzonder het organiseren van een bevrijdingsevenement op vijf mei.

ICONTACT

Postadres
Burgemeester Van Nispenstraat 8
7103 WJ Winterswijk

info@bevrijdingsconcertwinterswijk.nl

KvK-nummer
72861754

Fiscaal nummer
859264543

Stichting Bevrijdingsconcert Winterswijk - ANBI - Privacy