Word vrijwilliger!


Internationale viering van de vrijheid


Met de prachtige omgeving van recreatieplas het Hilgelo als decor, vindt op 5 mei 2019 de Internationale viering van de vrijheid plaats. Een concert in festivalstemming om de internationale vrijheid te vieren. Voor dit evenement is de organisatie op zoek naar vrijwilligers.

Bij een evenement van dit formaat komt op allerlei gebieden veel kijken. Daarom is de organisatie hard op zoek naar vrijwilligers. Voor de op- en afbouw van het terrein, parkeerwachters, publieksbegeleiding, medewerkers voor de catering, promotiemedewerkers, op alle vlakken zijn helpende handen nodig. De taken zijn erg divers en iedere schakel is belangrijk. Vele handen maken licht werk en samen versterken we elkaar.

I Hoe word je vrijwilliger?

Vul het aanmeldformulier in. Binnen enkele dagen nemen wij contact op over de mogelijkheden om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij Bevrijdingsconcert Winterswijk.


I Heb je interesse om vrijwilliger te worden?

Na het invullen van dit formulier worden je gegevens doorgestuurd naar het bestuur van Bevrijdingsconcert Winterswijk. Zij nemen z.s.m. contact met je op om behoefte, jouw beschikbare tijd en intresses zo goed mogelijk af te stemmen.

I Sponsor worden?

Heeft u geen behoefte om vrijwilliger te worden? Dan kunt u zich eventueel aanmelden als sponsor

IBEVRIJDINGSCONCERT WINTERSWIJK

Stichting Bevrijdingsconcert Winterswijk heeft ten doel het (doen) organiseren van evenementen, met in het bijzonder het organiseren van een bevrijdingsevenement op vijf mei.

ICONTACT

Postadres
Burgemeester Van Nispenstraat 8
7103 WJ Winterswijk

info@bevrijdingsconcertwinterswijk.nl

KvK-nummer
72861754

Fiscaal nummer
859264543

Stichting Bevrijdingsconcert Winterswijk - ANBI - Privacy